NAUTIC BEACH

La NAUTIC FAMILY CLUB, suntem privilegiați să vă oferim o plajă privată cu o suprafață de peste 15 000 m2,
cu intrare lină în apă şi o mare liniştită ale căror valuri te încântă cu muzicalitatea lor.

Suntem aici să vă oferim vacanțe frumoase la malul mării. Pentru o experiență aşa cum se cuvine unui sejur pe litoral, am amenajat pentru tine o plajă privată, cu un design aerisit, spațiu generos între şezlonguri şi muzică ambientală. Cu siguranță te vei bucura de sunetul frunzelor de palmier ce foşnesc inconfundabil atunci când briza mării le atinge.

Timpul petrecut pe plajă poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente din vacanță. Dorim să profiți din plin de vacanța de vară şi să îți încarci bateriile. Poți admira răsăritul de soare şi să asculți pescăruşii, care se bucură de atmosfera dimineții, ca şi tine. Seara, la o plimbare pe malul mării sub clar de lună, plaja este cu adevărat deosebită, iar valurile ajung în ritm liniştit chiar la picioarele tale.

Limonada şi înghetața sunt cele mai dorite produse pe timp de vară. Te poți răsfăța servindu-le chiar pe plajă, şi de ce nu, îndrăzneşte să comanzi o bere sau un cocktail răcoritor. Meniul de la beach bar este variat, iar atmosfera relaxantă.

Am găzduit aici petreceri aniversare, de botez sau chiar cununii civile şi religioase, ca şi idee, să ştii că poți sărbători la noi, în cel mai plăcut mod, un eveniment împreună cu prietenii şi cei apropiați.

Şi datorită interesului tău de a  parcurge până aici prezentarea noastră, îți dăm un pont, frappe-ul nostru este delicios. Încearcă-l cu prima ocazie!

Ca oaspete al nostru vei beneficia de acces gratuit la o zonă special dedicată pe plaja privată, amenajată cu palmieri şi umbrele din stuf, beach bar-ul şi locul de joacă pentru copii, completând cu succes atmosfera de vacanță.