POVESTEA NOASTRĂ

Cine suntem? De unde am pornit şi încotro ne îndreptăm? Ce ne motivează?

Suntem oameni cărora le place să călătorească, apreciem liniştea locului, dar totodată dorim să rămânem ancorați în prezent, să ne bucurăm de momentele petrecute alături de cei dragi, familie şi oaspeți (mulți dintre ei între timp ne-au devenit prieteni), privim cu încredere spre viitor şi ne gândim constant ce îmbunătățiri putem aduce complexului nostru pentru a adăuga plus valoarea vacanțelor voastre petrecute la noi. Am format o echipă de bază ce lucrează permanent pentru a dezvolta activitatea, iar în sezon ni se alătură profesionişti din toate colțurile țării, pentru care nu contează distanță atât timp cât pot oferi servicii de calitate oaspeților noştri.

Povestea noastră începe în 2009 când au fost achiziționate terenurile pentru viitoarele unități de cazare. Pe atunci puteai număra pe degetele de la o mână construcțiile din zonă, dar noi ne-am dorit să construim visul chiar lângă mare, să fim cât mai aproape şi să o admirăm în toată frumusețea ei. Ne-au făcut cu ochiul şi sălbăticia peisajului, cu stuf şi fazani, trebuie să recunoaştem. Acum încercăm să păstram farmecul acelor vremuri prin crearea unor zone liniştite, în care oaspeții noştri să se poată retrage şi relaxa.

Ne-am dorit o locație unde să venim pentru a ne bucura de vară şi unde putem petrece vacanța de vară în familie. Am discutat cu arhitecți şi designeri de interior, am vizitat de mai multe ori terenurile, iar după multe discuții şi măsurători, a luat naştere proiectul NAUTIC SPORT CLUB. Cu 18 camere, restaurant cu terasă, piscină şi loc de joaca pentru copii, în 2012 eram gată să ne primim cei dintâi oaspeți.

În aceeaşi vară terenul din apropiere a fost scos la vânzare şi deoarece prinsesem gustul unei activități în turism, l-am achiționat din dorința de extindere şi să putem oferi cât mai multor clienți posibilitatea să se bucure de o vacanță relaxantă. După alte discuții cu arhitecți şi designeri de interior, am pus bazele unui proiect, la care an de an contribuim pentru a îndeplini viziunea noastră.

Deoarece o vacanță la mare, nu este completă fără plajă, încă din 2014 avem plaja noastră privată, care a cunoscut multe schimbări de-a lungul sezoanelor. Pentru cei nostalgici, care ne-au vizitat şi atunci, împărtăşim cu voi o poză cu VIVID BEACH, primul nostru concept.

În 2015 am inaugurat prima parte a proiectului NAUTIC LUXURY CLUB, pe atunci cu doar 29 camere şi 5 apartamente. Peste 2 ani, am adăugat facilităților sala de conferință, pentru clientii noştri corporate, plus încă 16 camere şi 5 apartamente.

Anul următor, în 2018, am deschis centrul SPA şi am împlementat un nou concept pentru plaja noastră privată, NAUTIC BEACH.

Pentru că ne dorim să îmbunătățim continuu paleta noastră de servicii şi facilități, în primăvara lui 2019 am renovat restaurantul şi terasa din NAUTIC SPORT şi am adăugat două noi locuri de joacă pe plajă, pentru copii.

Pentru anul 2020 aveam planuri mari, vă prezentăm în continuare ce am realizat din ce ne-am propus şi ce urmează în 2021. Camerele din NAUTIC SPORT au fost renovate parțial, împreună cu recepția, acestea vor ajunge însă în 2021 la varianta propusă de arhitecți. În cadrul NAUTIC LUXURY sunt în curs de finalizare încă 15 camere şi 3 apartamente, aceste spații de cazare fiind concepute special pentru familiile cu copiii, apartamentele având chiar două dormitoare, pe lângă un living spațios şi două băi. Deoarece ne dorim ca acestea să aibe finisaje de calitate, suntem nevoiți să mai aşteptăm realizarea lor, însă suntem încrezători că ne vom îndeplini visul de a crea un complex, cu personalitate şi îndrăgit, care să aducă plus valoare vacanțelor oaspeților noştri.

Misiunea noastră este de a oferi vacanțe frumoase fiecărui oaspete care ne trece pragul. Facem cu pasiune turism, ne implicăm îndeaproape în pregătirea echipei noastre, dorim să spargem cât mai multe bariere şi să insuflăm noilor membri ai echipei noastre, chiar dacă rămân un singur sezon alături de noi, responsabilitatea muncii şi dorința de se perfecționa permanent. Indiferent dacă persoana este angajat sau client, oricine poate veni cu o idee care îți poate schimba perspectiva şi de aceea suntem deschişi să discutăm liber.

Ne dorim să te alături şi tu comunității NAUTIC şi să devină o tradiție de familie, vacanța de vară petrecută în cadrul NAUTIC FAMILY CLUB !

Te invităm să ne urmăreşti online  şi să ne laşi adresa ta de e-mail pentru a fi primul care află noutăți despre noi şi oferte speciale.