MIC DEJUN

Micul dejun, considerat cea mai importantă masă din zi, este servit între 8.00 şi 10.30, în fiecare dimineață, oferind oaspeților noştri energia pentru a începe ziua. Bucătarul chef a acordat o atenție deosebită pentru a crea un meniu diversificat, cu o varietate de preparate calde şi reci, fructe şi produse de panificație. Un croissant proaspăt merge mănuşă alături de o cafea, aşa este?

Noi, cei de la NAUTIC FAMILY CLUB, selectăm furnizorii pe baza ingredientelor de calitate oferite, testăm rețete pentru a combina cel mai bine aromele, apreciem prospețimea peştelui şi a fructelor de mare, toate pentru a-ți oferi o experiență culinară deosebită, care să desăvârşească vacanța ta.


RESTAURANT & TERASĂ cu vedere frontală la MARE

Gusturile sunt variate, la fe ca şi meniul nostru. Peştele şi fructele de mare sunt vedetele locale, alături de binecunoscutele midii în sos alb sau roşu. Totodată, avem opțiuni şi pentru gusturile clasice cărora le propunem preparate savuroase din muschiuleț de vită sau porc, burger, pizza sau paste. Iar pentru copiii am pregătit o listă specială cu feluri preparate în bucătăria noastră; şi da, în verile petrecute la noi, au servit cu plăcere chiar şi broccoli.

Dacă şi tu eşti de acord cu ideea „O masa fără vin se numeşte mic dejun”, atunci ai o coleție de vinuri pe măsura aşteptărilor, completată bineînțeles de o selecție de cocktail-uri exotice, clasice şi fresh. Iar dacă preferi ceva răcoritor, am personalizat reteța de limonadă şi pe lângă cea clasică, care este în topul preferințelor clienților noştri, cu siguranță vei fi tentat să încerci şi variantele cu portocale, pepene galben, lime sau căpşuni.

Terasa acoperită te protejează de soarele de la prânz, iar la cină poți servi masa pe marginea piscinei. Muzica ambientală şi priveliştea spre mare, spre plajă, te vor ancora în vacanță şi gândurile îți vor fi departe de stresul cotidian.

Te invităm să savurezi şi să simți atmosfera de vacanță la NAUTIC FAMILY CLUB.