PENTRU PĂRINŢI

La NAUTIC FAMILY CLUB îți oferim o vacanță relaxantă şi mediul ideal pentru a-ți încărca bateriile, aşa încât să poți susține cu energia ta, întreaga familie până la vacanța viitoare.

Este posibil ca în viața de zi cu zi pe primul loc să fie familia, cariera sau părinții tăi, însă nu tu. Rutina cotidiană te oboseşte şi poate nu mai ai timp de tine, aşa cum ți-ai fi dorit. Te invităm să evadezi la mare, să te bucuri de o vacanță relaxantă, să te odihneşti pe un şezlong, să citeşti o carte sub o umbrelă, să simți briza mării când soarele arde pe cer, să îți acorzi timp şi să te bucuri de beneficiile sejurului la mare.

Tot ce ai nevoie pentru o vacanță reuşită vei găsi la noi, în acelaşi loc. Camere spațioase, restaurant şi terasă, piscină, centru SPA şi plajă privată. Îți sunt aproape, şi în plus, suntem avantajați de o zonă liniştită, ce îți oferă intimitate şi o atmosferă familiară. Dacă îți place să faci mişcare, te invităm la o plimbare cu bicicleta pe promenada din fața complexului sau chiar pe digul de 4 km din apropiere.

Centrul SPA a fost creat special pentru a completa gama de servicii a complexului. Acesta este dotat cu saună uscată, saună cu aburi, o sală de fitness şi salon de masaj. Pentru că am vrut să îți oferim ceva deosebit, ce nu se regăseşte de regulă la un hotel de la mare, am amenajat o salină unde poți face terapie împreună cu cei dragi, sesiuni scurte fiind recomandate persoanelor de orice vârstă. O altă facilitate de care suntem deseori întrebați, este cea a duşurilor emoționale. Intuind după denumire, acestea oferă un beneficiu wellness şi contribuie la relaxarea fizică şi mentală. Te invităm şi pe tine să trăieşti o experiență inedită.  

Toți oaspeții noştri au acces la centrul de wellness pe baza unei programări în avans.

Aici te poți relaxa în saună sau în salină, după un antrenament intens în sala de fitness.