PENTRU COPII

Copiii sunt oaspeții noştri dragi, îi întâmpinăm în fiecare sezon cu zâmbetul pe buze şi ne bucurăm când îi vedem încântați de vacanța la mare, descoperind locurile de joacă şi întregul complex.

Familia este mereu atât de frumos întregită de copii. Aceştia revin an de an, împreună cu familiile lor, şi descoperă încântați noutățile complexului. Îi vedem cum cresc şi se împrietenesc  cu ceilalți copii, veniți la fel, în vacanță.  Cu toții de abia aşteaptă vara, pentru a veni la mare, a se juca în nisip şi a se bălăci în apă, cât este ziua de lungă. Aleargă, înoată, construiesc castele de nisip, trăiesc la maxim copilăria!

Ştim cât de mult le place să se joace, aşă că am pregătit special pentru ei, un loc de joacă chiar lângă terasă. Piscina are o secțiune specială pentru cei mici, iar pe plajă avem două locuri de joacă unde copiii se pot cățăra şi sări în voie.

De asemenea, avem programe de animație în fiecare săptămână, acestea fiind personalizate în funție de vârsta copiilor cazați la noi.

Mulți dintre părinți acordă o atenție sporită alimentației copiilor, suport pentru o dezvoltare armonioasă. Asftel, noi, cei de la Nautic Family Club, am conceput pentru cei mici o secțiune specială în meniul de restaurant, cu preparate gustoase şi sănătoase pentru copii. Iar oferta este completată de limonade, fresh-uri, sucuri naturale şi mult îndrăgita înghețată. 

Punem la dispoziție scaune pentru cei mici în restaurant, iar în camere pătuțuri pentru bebeluşi sau paturi suplimentare pentru copiii mai mari.  

Vacanța de vară este completă doar cu cel puțin un sejur la mare. Cu toții avem poze de pe litoral de când eram copii, amintindu-ne de frumoasa vacanță petrecută împreună cu familia. Te aşteptăm şi pe tine, la mare, să îi oferi copilului tău astfel de amintiri de vacanță, ce vor dăinui în timp .