CE AU ÎNTREBAT CLIENȚII

Pentru disponibilitate şi tarife te rugăm să verifici motorul nostru de rezervări online. Dacă acesta nu generează disponibilitate sau solicitarea ta este una specială, fie alege să completezi  formularul de rezervare online, sau să ne contactezi direct la +4 0735 000 100, reservation@hotelnautic.ro. Pentru rezervări de grup sau solicitări corporate avem o persoană dedicată şi puteƫi discuta telefonic apelând +4 0799 944 220, sau pe e-mail sales@hotelnautic.ro.

Condițiile de plată diferă în funcție de tipul de ofertă selectat şi sunt detaliate pentru fiecare în parte în descrierea acesteia; în general este necesar doar un avans ce se poate achita online cu cardul, chiar pe site-ul nostru.

Plata se poate efectua în Lei, în avans, cu cardul pe site-ul nostru, prin transfer bancar sau la recepția complexului, cu cardul sau numerar.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

Important de ştiut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

În caz de anulare după efectuarea unei rezervari early booking şi cu mai mult de 31 zile înainte de check-in, avansul de 50% nu este rambursabil. Dacă anularea intervine cu mai puțin de 30 zile înainte de check-in, penalizarea este de 100%.

În cazul anulării unei rezervări efectuate pe o ofertă standard cu cel puțin 30 zile înainte de data sosirii, avansul se rambursează. Dacă anularea survine după această dată, avansul nu este rambursabil.

Locația noastra este înregistrată pe Google Maps sub numele de Nautic Sport & Luxury Club. Vă propunem să accesați butonul de contact pentru indicații suplimentare.

Check-in-ul se poate efectua după ora 15:00, iar check-out-ul până în ora 11:00.

Da, pentru a efectua formalitățile de check-in este necesar prezentarea unui document de identitate, paşaport sau carte de identitate, de către toate persoanele cazate. De asemenea, fiecare adult cazat în cameră are obligația completării şi semnării fişei de cazare, conform legislației în vigoare.

Formalitățile de check-in şi check-out se vor efectua la recepția principală a complexului Nautic Sport & Luxury Club, localizată la parterul corpului Nautic Sport. Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați harta complexului accesibilă de pe pagina de contact.

În cadrul spațiilor interioare ale complexului, fumatul nu este permis. Excepție fac spațiile special amenajate: terasa restaurantului şi balcoane (unde se aplică).

 Da, puteți alege adăugarea serviciilor de masă în rezervare: prânz – 70 lei/persoană, cina – 65 lei/persoană, pensiune completă – 120 Lei/persoană. Copiii < 11.99 ani beneficiază de 50% discount.

Pentru confortul celor 3 persoane, recomandăm rezervarea unei camere de familie sau a unui apartament tip duplex, toate dotate cu canapele extensibile. Nu recomandăm cazarea a  3 adulți într-o cameră dublă pentru că ne dorim ca toți oaspeții să beneficieze de confortul sperat pe perioada sejurului.

Pentru a asigura confortul mult dorit pentru 3 adulți propunem cazare în cadrul corpului Nautic Luxury în camere de familie, ce au un pat dublu king şi o canapea extensibilă sau apartamentele tip duplex, ce au un dormitor cu pat dublu king la etaj şi living cu canapea extensibilă la parter.

Primim cu drag familiile numeroase în Nautic Luxury unde 2 adulți şi 2 copii < 11.99 ani se pot caza în camere de familie, cu un pat dublu king şi o canapea extensibilă, sau în apartamentele tip duplex, ce au un dormitor cu pat dublu king la etaj şi canapea extensibilă la parter. Familiile cu copii mai mici, pot alege şi camerele duble cu vedere la oraş sau la mare, iar pentru un confort sporit recomandăm rezervarea unui pat suplimentar cu o taxă de 50 Lei/noapte. Pentru bebeluşi oferim pătuțurile gratuit pentru un somn liniştitor pe perioada sejurului.

Oferim cu titlu gratuit pătuțuri, din lemn sau tip țarc, pentru copii < 3 ani, pentru copii < 11.99 există opțiunea de pat suplimentar tip hotelier la tariful de 50 Lei/noapte, iar pentru minori > 12 ani taxa este de 100 Lei/noapte. Taxa include şi micul dejun. Serviciul este oferit sub incidența disponibilității la momentul cazării.

Da, majoritatea camerelor sunt dotate cu balcon. Dacă doriți o cameră cu balcon, puteți rezerva o camera dublă cu vedere la mare din Nautic Sport, camera dublă cu vedere la oraş, la mare sau un apartament din Nautic Luxury.

Micul dejun se serveşte în restaurantului situat la parter în Nautic Sport, zilnic, între orele 08.00 şi 10.30.

Bucătăria restaurantului este deschisă zilnic până la ora 22.00.

Pentru că acest criteriu este foarte important pentru noi, camerele sunt curățate zilnic, prosoapele se schimbă în fiecare zi, iar aşternuturile se schimbă după trei nopți de cazare.

Da, clienților noştri oferim acces gratuit pentru internet wireless în cadrul întregului complex, inclusiv în camere.

Da, accesul la plajă şi la piscina exterioară este gratuit pentru clienții Nautic Sport & Luxury Club. Se oferă sezlonguri şi umbrele în mod gratuit, în limita disponibilităților, pe baza tichetelor primite de la recepție la sosire. Acestea nu se pot rezerva în prealabil.

Oferim gratuitate la cazare şi mic dejun pentru maxim doi copii < 6.99 ani  cazați în cameră cu doi adulți plătitori. În camerele mai spațioase se acceptă cazare şi pentru doi adulți şi doi copii < 11.99 ani. La serviciile de masă opționale (prânz, cină, pensiune completă) se acordă discount 50% pentru toți copiii < 11.99 ani.  Pentru copiii care deja au împlinit vârsta de 12 ani se vor aplica tarifele de adulți.

Copiii se pot distra la locul de joacă special amenajat lângă terasă, sau la cel de plajă ; au o zonă dedicată la piscină. Totodată oferim scaune speciale pentru mici în restaurant, iar meniul include o secțiune cu preparate dedicate copiilor.