DISTRACŢIE ÎN FAMILIE

Vă invităm să vă bucurați împreună de sejurul la mare şi astfel, uşor uşor, vacanța de vară petrecută în cadrul NAUTIC FAMILY CLUB să devină o tradiție de familie! Aici veți regăsi facilități şi servicii pentru fiecare dintre voi.

Deja ați văzut facilitățile oferite atât pentru copii, cât şi cele pentru părinți.  Acum este timpul să întregim familia şi să descoperiți ce activități puteți face împreună. Dacă sunteți dornici să petreceți cât mai mult timp afară, în aer liber, la NAUTIC FAMILY CLUB, veți regăsi piscină exterioară, terasă cu vedere la mare, plajă privată, chiar şi o gradină în care vă puteți juca, plimba sau alerga.

Mai ales în vacanță, punem accent pe timpul de calitate petrecut în familie. Fiind oaspeții noştri, veți beneficia de acces gratuit la game room, dotat cu jocuri de echipă, pentru copii mai mari şi părinți. Doar întrebați la recepție pentru detalii despre program şi disponibilitate. Sperăm să luați cu voi plăcerea de a face activități împreună şi amintirile vacanței să vă îndemne să ne vizitați în fiecare vară.  

Game room-ul, o altă facilitate interesantă din portofoliul complexului. A fost creat pentru a oferi famiilor spațiul ideal unde să se poată conecta unii cu ceilalți, să se se destindă şi distra împreună. Va fi amuzant să îți aduci aminte de prima partidă de tenis de masă jucată sau de cea de biliard când îți demonstrai iscusința în mânuirea tacului.  Şi poate te va surprinde cine va câştiga la masa de ice-hockey sau fussball. Dacă sunteți fani board-games, aici veți găsi o zonă dedicată şi jocuri îndrăgite, precum Catan.  Totodată, există o zonă dedicată pentru video-games şi pentru a urmări un meci preferat.

 Toți oaspeții noştri au acces la game room pe baza unei programări.

Aici te poți destinde împreună cu cei dragi şi vei redescoperi plăcerea jocului în echipă.